Inhoudsopgave

Over ons

Heb jij al de nodige artikelen gelezen op deze site? Dan is het je vast en zeker niet ontgaan dat je hier te maken hebt met de politie Gelderland-Midden. Het betreft een onofficiële site, waarop wij onze passie voor het politievak graag met anderen willen delen. Wij merken namelijk dat er voor veel mensen nog de nodige vraagtekens bestaan rond het beroep politieagent. Daarom hebben wij met deze site gepoogd om weer een aantal van deze vraagtekens weg te werken.

Zoals gezegd heb j hier te maken met de politie Gelderland-Midden. Ons team is behoorlijk groot, waardoor je niet te maken hebt met slechts één agent. Weliswaar ben ik (Dirk) deze site begonnen, maar mijn collega’s ondersteunen mij in het bijhouden van de site. Iedereen levert tekstbijdragen, zodat we jou van zoveel mogelijk informatie kunnen voorzien.

De onderwerpen op deze site lopen enigszins uiteen, maar we hebben wel voor een rode draad gekozen: de preventie van criminaliteit. Wij merken in ons gebied namelijk dat er nog heel wat criminaliteit is. Dit is ook in de rest van Nederland ongetwijfeld het geval. Daarom richten wij ons op deze site onder meer op het voorkomen van criminaliteit. Helemaal voorkomen is echter onmogelijk, dat beseffen wij ons ook wel. Maar indien we samen de schouders eronder zetten, kunnen we de criminaliteit in Gelderland-Midden en de rest van Nederland wel fors terugdringen. Preventie is daarom van ongekend belang. Dit is precies de reden dat wij ervoor hebben gekozen om de preventie van criminaliteit eruit te laten springen op deze website.

Wij wensen je veel leesplezier! En ben jij inwoner van Gelderland-Midden? Meld je dan aan voor
buurtpreventie, zodat jij ons kunt helpen bij de preventie van criminaliteit.